2015. szeptember 26., szombat

II.évad 10.rész - Megfélemlítés

 Drágák!
Ügyes voltam és megírtam gyorsan a kövi részt így hétvégére. ;)
A végén biztos vagyok benne, hogy kifogtok nyírni, de hát ez van. :D
Amint tudok hozok részt!
Puszi!


A rész zenéje:
Avril Lavigne - Fly

https://www.youtube.com/watch?v=Moy3pRysP6Y
NiSzi xx




- Hello Édesem!
- Christopher - motyogom tejesen ledöbbenve. Rákellett volna csapnom az ajtót, de nem ment, egyszerűen ledermedtem.
- Na, mi az, már meg sem ölelsz? - gúnyosan felvonja, egyik szemöldökét karjait pedig kitárja, mintha valóban ölelést várna.
- Mit keresel itt? - szedem össze magam és próbálom némileg előhozni a régi énem, aki az előttem álló férfinek köszönhetem, hogy oly kemény lett.
- Miért ne látogathatnám meg a volt menyasszonyom? - lép egyet közelebb őszintének tűnő mosollyal ajkain.
- Hát, mert mondjuk a volt menyasszonyod gyűlöl. Szerintem ez az apró tényező kimaradt az agyadból - a régi Nina kezd előjönni, ami nekem csak jót jelent ebben a helyzetben.
- Na és mi a helyzet Sorával? Vele egész jól elvoltunk a délután - gúnyos mosoly társul mondandójától, én pedig szinte érzem, amint lesápadok.
- Hazudsz! Sora délután Eleanorral volt.
- Ugyan drágám, El sem olyan már, mint régen volt nem tud úgy figyelni mindenre. Hiszen ha egy kisgyerek a játszótéren van, látszólag alig kell őket figyelni és félteni az olyanoktól, mint én.
- Mit akarsz Christopher? - egyre feszültebben beszéltem vele. Nem tudom mi az igazság. Valóban ilyen könnyen Sora közelébe ment volna?
- A vőlegényed tud róla, hogy Soraya kinek a gyereke? És arról, hogy a következő gyerek is az övé? - mutat a hasamra, amire én ösztönösen rárakom a kezem. - Sejtettem, hogy nem - mosolyodik el. - Lehet, ideje lenne megtudnia mindent. Mondjuk azt is, hogy ki is vagy valójában kedvesem. Hiszen csúnya dolog volt tőled, hogy a haverjával kavartál, miközben vele is.
- Menj el! Mit akarsz még? Miért akarod tönkre tenni az életemet? - sziszegem idegesen a kilincsre markolva.
- Csak, hogy érezd a törődést - vonja, meg vállait majd vesz egy mély levegőt és közelebb hajol. - Ne hidd, hogy tökéletes életed lesz kedvesem - megfordul és elmegy. Nagyot sóhajtva csukom be az ajtót és fordulok meg. Niall jön hozzám lassú léptekkel, mire én mosolyt varázsolok arcomra.
- Ki volt az?
- Csak házat tévesztettek - mosolygok rá, ő pedig bólint, de tekintetéből látszódik, hogy nem hisz nekem.
- Hulla vagyok, jó éjt Horan! - mikor elmegyek, mellette arcára adok egy puszit, amit ő viszonoz, én pedig szaladok is az emeletre. Zayn már a szobájában van, illetve az teraszon.
- Itt is vagyok - mosolygok, mikor kilépek. Megfordul és ő is rám mosolyog. - Leszokhatnál erről - szedem ki szájából a cigit.
- Tudod, hogy úgy sem fogok - veszi vissza tőlem majd ismét bele szív.
- Tudom. Menthetetlen vagy - rázom a fejemet mosolyogva. Zayn mosolyogva ad egy rövid csókot majd bevezet a szobába ahol is miután átöltöztem befeküdtem mellé. Mosollyal ajkain ölelt magához, kezeit csupasz hasamra rakta, amin felcsúszott a toppom. Apró köröket ír le rajta, ami már magában is jól esne, de így, hogy tudom, hogy a gyerekünk ott van még inkább csodás érzés. Fogalmam sincs, mikor tudnám elmondani neki, de ha én nem teszem meg akkor vagy Eleanor vagy Christopher teszi meg. Vagy egyszerűen csak észreveszi ő, hiszen Eleanornak igaza van nem vak rá fog jönni. Két zavaró személy jelent meg az életembe; az apám, és Christopher. Egyiküknél sem értem miért kerestek meg. Az apám bocsánatot akar kérni, Christopher pedig tönkre tenni az életem. Ez eddig rendben van, ez az elméleti állapot. Csak, hogy én nem hiszek apámnak, hogy bocsánatot kérni jött és jóvá tenni mindent. Christophernek pedig nem fog menni akármit is tervez, viszont ehhez hamarabb elkell mondanom mindent Zaynnek. Nem bírtam tovább a gondolataimmal, de aludni sem bírtam így miután észre vettem, hogy mellettem Zayn már alszik kimásztam mellőle óvatosan. Csendesen mentem le a konyhába ahol elővéve a bort öntöttem magamnak egy kicsit. Ritkán iszok alkoholt, de vannak napok, amik után kell.
- Hát te? - néz fel a kanapéról El.
-Nem bírtam aludni - vonok vállat és mellette foglalok helyet. Eszembe jut, amit Chris mondott. - El délután Sorával játszótéren voltatok? - nézek, fel rá hirtelen majd meg sem várva válaszát bele kortyolok italomba.
- Igen, miért?
- Chris itt volt az este. Azt mondta Sorával egész jól elvoltak egy kis ideig a játszótéren a délután - felelek látszólag nyugodtan, de majd szét vet az ideg.
- Hogy mi? Lehetetlen hisz végig figyeltem - néz rám ijedten Eleanor. Lesüti tekintetét, amiből már tudom is, hogy nem mond igazat.
- Igazán El? - a boros poharat az asztalra teszem és keresztbe tett lábaimra helyezem kezem. - Tudom, mikor hazudsz. A gyerekemről van szó Eleanor!
- Sajnálom, én... Én... - nem bírja befejezni, sőt egyenesen még csak a szemembe se néz. Arcomat megdörzsölöm, és csak ezután nézek rá.
- Christopher egy beteg állat, Sora pedig a lányom. Ha rád bízom, akkor legalább vigyázz rá - szinte suttogok, olyan halkan beszélek. Poharamat vissza viszem a konyhába és felmegyek az emeletre, de elsőnek Sorához megyek be. Ösztönösen mosolyodok el, amikor meglátom, milyen nyugodtan is alszik így én is egy fokkal nyugodtabban megyek vissza Zayn mellé.


- Miért nem költöztök össze? - Harry a videó játékból felnézve szól bele a beszélgetésbe amit Zaynnel, Louissal és Liammel vitatunk. Huszonöt éves, de Niallel erőszeretettel játszik még a videó játékokkal
- Így is olyan, mintha össze lennétek költözve - folytatja Szöszi.
- És már vagy öt éve ismeritek, egymást nem lenne nagy dolog - von vállat Harry. - Igaz sokáig húztátok a dolgot, de most is már több, mint egy hónapja együtt lakunk ergo, Zaynnel olyan, mintha már most összeköltöztetek volna - ötletén látszólag Zayn elgondolkozott, Liam pedig egyetértően bólogat.
- Nem lenne rossz ötlet - néz rám Zayn kérdőn.
- Hozzád vagy hozzám? - fonom össze karjaim. - Tisztában vagyok a mondatom kétértelműségével, meg ne szólalj Harold! - forgatom szemeim visszafojtott nevetéssel Harry perverz arcát látva.
- Hozzám - feleli Zayn vállat vonva.
- Előre fájdalmas bele gondolni, hogy azt a nagyházat kikell pakolni - fintorog Louis.
- Akkor a ruháim mennyiségét még nem láttad - mosolygok rá.
- Vannak családi fotók? - vonogatja szemöldökét Niall.
- Igen, de szigorúan titkosak - kacsintok rá.
- Azt majd meglátjuk - kacsint vissza a Szöszi. Csengettek, de mivel egyik fiú sem óhajtott felkelni és ajtót nyitni így ez nekem maradt. Sóhajtva kelek fel majd nyitok ajtót. Azt hittem, hogy megint Chris lesz vagy apám, mivel Peter és Nath nem zavartatják, magukat ők bejönnek kopogás illetve csengetés nélkül is. Helyettük azonban Doniya jelent meg az ajtóban. Örömmel köszöntöttük egymást majd a többiekhez mentünk vissza.
- Nézzétek ki tévedt erre - karolom át mosolyogva Doniya nyakát. A fiúk felénk néztek majd mikor meglátták Doniyat elmosolyodtak ők is. Ők is vidáman köszöntek Niyanak, majd minden folytatódott, ahogy eddig is volt. A két fiú tovább játszott, mi pedig továbbra is beszélgettünk.
- Úgy néz, ki ti mindent fordítva csináltok - mondja Niya amikor elmondtuk neki, hogy Zaynnel összeköltözünk.
- Elsőnek gyerek, aztán lánykérés és végül összeköltözés. Ez általában fordítva szokás.
- Attól, hogy így szokás nem kell mindig betartani - vonok vállat mosolyogva.
- Na és hol van az én kis hercegnőm? - kérdi csillogó szemekkel.
- Óvodában
- Minek? Sosem értettem, hogy egy gyereket minek kell óvodába hordani - rázza a fejét sóhajtva.
- Az öcsédet kérdezd! Szívem szerint én se vinném - forgatom meg szemeim.
- A te gyereked, miért nem döntesz róla te? - kérdi Niall. Most már csak ő és Zayn nem tudja az igazat így nyilván neki logikus a kérdése.
- A Mi gyerekünk - javítom ki. A mellettem helyet foglaló Zayn csak még közelebb vont magához, s nyakamba puszilt így éreztem, hogy mosolyog.
- Egyszerűen kiakasztó! - ront be a házba becsapva maga után az ajtót Natalie. Mérgesen járkál fel-alá a nappaliban panaszolva, hogy mi is a problémája.
- Nem képes segíteni semmiben! Most pedig folyton az nyakamba van, nem hagy békén. De a virágokat még nem sikerült elintéznem, az asztalokra a díszítést összekeverték valami undorító zöld színnel, amikor én halvány kéket kértem és ráadásul még rengeteg elintézni valóm lenne.
- Nem akarsz előbb lenyugodni? - kérdem teljesen higgadtan, míg a többiek kissé ledöbbenve néznek az idegrohamos Nathra. Megtanultam már kezelni, de igazából akár idegen is lehet, tudom kezelni az ilyeneket.
- Biztos, hogy régen együtt voltál vele? - suttogja Harry a dühöngő lányra mutatva.
- Tudod, nagy váltás a totál nyugodt Nina után. És előtt - kuncog Niall. Harry és Niall. A két öröké gyerek.
- Hogy nyugodhatnék meg, ha ennyi minden van még? - túr hajába továbbra is járkálva, figyelmen kívül hagyva a fiúkat.
- Mondjuk úgy, hogy leteszed a formás kis fenekedet a kanapéra, mély levegőt veszel és lenyugszol. Nekem előkerült az apám, sőt még a volt vőlegényem is, ha én nyugodt tudok lenni, akkor neked még könnyebb lesz - most is nyugodtan beszélek pedig, ahogyan eszembe jut Christopher egyszerűen elfog a hányinger.
- De ha egyszer...Várj, mi? Milyen volt vőlegény? - fagy le mondandója közepén és néz rám ledöbbenve.
- Hát, persze - kiált fel Niall. - Már emlékszem ki volt, aki tegnap este itt volt. Tudtam, hogy valahonnan ismerős! - saját magával beszélgetését csak egy bólintással jutalmaztam komor tekintettel.
- Miért keresett fel? - kérdi Lou csendesen.
- Saját vallomása szerint tönkre tenni az életemet. Ami valljuk be egy-két igazsággal megoldható - nevetek kínosan.
- Ő pedig mindent tud rólad - folytatja, kék szemeivel aggodalmasan nézve rám. - Túl sokat - bólintok egyetértően.
- Miért nem mondtad? - kérdi aggódva Zayn.
- Most mondtam - tárom szét karjaim, ő pedig szemeit forgatja. Mind ketten tudjuk, hogy ha Nath most nem lenne kiakadva, akkor nem mondtam volna el.
- Levagyok maradva. Milyen volt vőlegény? - teszi fel kezét Doniya.
- Valaki elmagyarázná neki, kérlek? Nincs sok humorom a múltamról beszélni - fintorgok, majd felállva a konyhába megyek. Egy pohárba töltök, magamnak vizet majd felülve a pultra azt kezdem el inni, egészen addig amíg Niall meg nem jelenik és ül fel ő is velem szembe.
- Mit értett tegnap az a srác, hogy Zayn tudja-e, hogy kinek a gyereke és, hogy a következő gyerekről tud-e, hogy az övé? - szólal meg szinte suttogva. Nem nézek rá, a pohár most valahogy érdekesebbnek tűnik.
- Az igazat akarod hallani, vagy találjak ki spontán valami hihetőt, amitől nem kapsz majd szívrohamot?
- Lehet, jobb lenne az utóbbi, de inkább az elsőt mond - sóhajt fel.
- Elsőnek én kérdeznék. Jól érzem, hogy lesznek még kérdéseid? - nézek fel rá, mire ő halványan mosolyogva bólint. Nagyot sóhajtok és bele kezdek.
 - Sora apja Zayn - szólalok meg szinte suttogva. - Nem csak azért, mert Sora annyira megszerette, hanem mert vér szerint is az övé és ezzel Sora is tisztában van - nem mertem ránézni, inkább folytattam.
- Tegnap pedig voltam orvosnál. Terhes vagyok. Ismét. Megint Zaynntől. Egyéb kérdés? - nézek fel rá a végén, de Niall nagyon úgy néz ki, hogy egyhamar nem fog megszólalni.
- Amikor azt mondta, hogy Zayn kiakadna, ha megtudná az igazat, mert csúnya dolog volt, hogy kavartál egy haverjával miközben vele voltál. Ezt, hogy értette? - agyam eszeveszettül kattogott, hogy kitaláljak valami elfogadhatót, de egyszerűen lefagytam. Most kell elmondanom neki, de képtelen vagyok megszólalni. Maszkomat leveszem, majd felnézek rá bocsánat kérően.
- Hogy én erre, hogy nem jöttem rá - csap a homlokára fáradtan sóhajtva. Gyorsan visszateszem, mielőtt még Zayn úgy gondolná, hogy utánam jön a konyhába. Várakozóan nézek Niallra, de ő látszólag elgondolkozott.
- Várj, de komolyan, amit Christoper mondott, egyszerre voltál Zaynnel és Harryvel. Úristen.



Niall Horan


- Harry fellángolás volt. Mindig többet éreztem Zayn iránt, de közbe Harryhez is vonzódtam. Így lett az, hogy nem gondolkodtam mit teszek és mind kettejükkel összejöttem. De aztán elakartam mind a kettejüket felejteni, így szakítottam velük. Harryt sikerült, Zayn nem utána pedig Zayn látszólag nem akart már semmit tőlem Harry pedig kapóra jött, hogy Zaynt féltékennyé tegyem és, hogy kicsit el is felejtsem őt. Viszont egyik este, amikor buliztunk Zaynnel lefeküdtünk és hát, abból alakult, hogy Sorával terhes lettem. Amikor megtudtam elmentem innen, mint tudod. Tudtam, hogy Zayn még nem állna készen az apaságra, ráadásul akkor elkellett volna mondanom mindent neki így pedig azt értem volna el vele, hogy megutál. Most is csak az esküvő miatt jöttem volna haza, eszem ágában sem volt, hogy megkeresselek titeket, vagy akár Zaynt is, hogy van egy gyereke - mindezt, ahogyan Nina elmesélte egyszerűen leblokkoltam. Azt hiszem, az egyik legjobb barátai közé sorolhat, még sem tudom ezt még megérteni. Azt meg végképp nem, hogy Harry is tud, erről mégis tökéletesen jól kijönnek, barátok ugyan úgy. Pedig játszott vele. Megértem, hogy Sorával elment, Zayn akkor még tényleg nem állt volna készen az apaságra, de az, hogy ezt csinálta a fiúkkal. Egyszerűen nem tudok rá reagálni.
- Gyere ide, Picur - szállok le a pultról és kissé még sokkosan megyek, a szintén már álló lányhoz majd megölelem. Szorosan bújik hozzám, tudom, hogy várja valamennyire a véleményemet. - Megértelek, viszont azt nem, amit Harryvel és Zaynnel csináltál. Ráadásul mindezekről  Louis és Eleanor is tudott még is végig nézték - sóhajtva rázom fejemet a végén, de Nina fejére azért adok egy puszit.
- Kérlek, ne utálj ezért! - suttogja.
- Nem utállak Picur! Csak most még nem értem, viszont igyekszem megérteni - mosolygok rá halványan, amikor felnéz rám. - És nem mondok Zaynnek semmit, ne aggódj - hálásan néz rám, majd nagyot sóhajtva megy vissza a nappaliba, ahova én is követem. Visszaülök a földre Harry mellé, aki már várt, hogy folytathassuk a játékot. Nina, ahogy leült Zayn mellé, ő magához húzta majd bele puszilt a lány nyakába, amitől ő szégyenlősen mégis őszintén elmosolyodott. Látszódik rajta, hogy tényleg szereti Zaynt, ahogyan régen is látszódott rajtuk, hogy szeretik, egymást csak túl bonyolítanak mindent. Ha nem lenne, Sora azt hiszem most is öldökölnék egymást. Nem kell félni, hogy esetleg csak azért van Zaynnel mert ő Sora apja, vagy csak valaki mellett akar lenni, aki biztos pont számára. Egyszerűen látszódik a lányon, hogy mennyire is szereti őt. Ahogyan Zaynnen is, hiszen mégis ki az, aki eddig tűrné a titkolózásokat, a hazugságokat és azt, hogy nem tudja ki is az, akit már öt éve szeret. Szeretnie kell, hogy eddig és ennyire eltűrje az ilyet. Én biztos nem lennék képes rá.
- Na, Szöszi neked annyi! - nevet Harry, amikor feleszmélek, hogy elindította a játékot.
- Fogadjunk egy sütiben, hogy én nyerek - nevetek, ebbe pedig természetesen Hazz is belement. Nina pedig a süti megsütésébe.


Nina Weyble


- Elmondanátok, mire készültök? - méregetem gyanúsan Zaynt és az ölébe helyet foglaló Sorát.
- Mindent a maga idejébe - kacsint rám Zayn mosolyogva majd Sorával elhagyják a házat.
- Sora túlságosan az apjára ütött - mondja Doniya sóhajtva.
- Egyet kell értenem ezzel.
- Mi, már ő is tudja? - csattan fel Niall. Nem értettem a hirtelen kiakadását.
- Négy éve - bólint Doniya.
- Négy éve? - szinte kiabálva kérdez vissza a Szöszi, ami már nem csak engem döbbent meg, hanem mindenki mást is.
- Miért akadsz ki ezen ennyire? - vonja össze szemöldökét Harry.
- Azt ne mond, hogy amikor te megtudtad nem akadtál ki! - rázza a fejét értetlenül.
- Kezdetleges düh, kétségbeesés és ledöbbenés. Látod, miket váltasz ki belőlünk Nina? - néz rám nevetését visszafojtva Liam.
- Ilyen vagyok - tárom szét karjaim mosolyogva.
- Arra leszek én kíváncsi, hogy ha az öcsém megtudja mi lesz. Mert arra számíthatsz, hogy nem csak annyi lesz, mint velünk - rázza a fejét Doniya.
- Tudom - rágom alsó ajkam majd a lesápadt Liamre nézek.
- Nem hiszem el, hogy erre még nem jöttem rá! Basszus Sora apja Zayn - temeti kezeibe arcát.
- Komolyan Liam? Te voltál, aki másodjára tudta meg Nináról az igazat és csak két hónap után esik le, hogy mi is a helyzet? - vonja fel szemöldökét Louis. Eleanor arcán ott volt a fintorgás, de még sem szólalt meg. Louis hangja is kemény volt, nem volt meg benne az a szokásos vidámság. Már értem miért éreztem azt, hogy hiányzik valami, hiszen Louis bolondsága hiányzik.
- Nem gondolkodtam rajta eddig - vonja meg vállát Liam.
- Ki fogad velem? - teszi fel hírtelen a kezét Harry. Harrynek szokása fogadni, de nem nagyon szeretünk vele, mert legtöbbször ő nyer.
- Attól függ miben - fonja össze karjait Eleanor.
- Ki gondolja úgy, hogy ha kiderül minden, akkor Zaynnel összeházasodnak, és további Malik, bébik születnek majd?
- Na, ne! Nem kell több ilyen fogadás! - szólok közbe.
- Hogy érted?
- Mi is fogadtunk régen, hogy melyikkőtöket fogja választani - mondja vállat vonva Eleanor.
- Mond, hogy rám fogadtál - néz mosolyogva Harry Louisra, aki csak bólint.
- De én nyertem - vonja meg a vállát Eleanor.
- Szóval ki fogad velem? - teszi fel újból a kérdést Harry.
- Csak a remény kedvéért - kelek fel eddigi fekvő pozíciómból és nyújtom a kezem Harry felé. Csodálkozva ugyan, de megrázza a kezem.
- Komolyan Nina ellen fogadtál? - vonja fel a szemöldökét Eleanor. - Úgy értem gondolj csak bele, te most az ellen fogadtál, hogy nem maradnak együtt.
- Ez csak egy fogadás, nyugi - vonja meg a vállát Harry és rám néz várva a véleményem.
- Szerintem se fog megbocsátani, ezért is mondtam, hogy a remény kedvéért - sóhajtva dőlök vissza a helyemre.
- Még valaki? - néz körbe Harry.
- Szerintem együtt maradnak - ráz kezet Harryvel Eleanor és még Doniya is.
- Szerintem nem. Bocsi, Ni - néz rám sajnálkozva a Szöszi és ő is kezet ráz Hazzal. Csak úgy, ahogy Louis szerint sem maradunk együtt. Liam kijelentette, hogy ebbe ő nem fog belemenni, szóval ő nem fogadott.


- Elmondaná valaki, hogy az a két jómadár hova tűnt? - kérdem sóhajtva.
- Nem - a válasz összhangú volt, hát persze, hogy senki se tudja.
- Akkor téma váltás - vonok vállat. - Nektek - mutatok Eleanorra és Louisra. - Mi bajotok van?
- Mi lenne? - vonja össze szemöldökét Eleanor.
- Nem csináljátok azt a szerelmi összebújós undorítóságot - mondja Harry az egyedüli szingli. Hiszen Liamnek ismeretlen barátnője van, Niall pedig mostanában randizgat egy lánnyal.
- Feltűnően távol vagytok egymástól - folytatja Liam is bólogatva.
- Nem szóltok egymáshoz - mondja Doniya is.
- Kedvtelenek vagytok - mondja a Szöszi. Végig nézek mind kettőjükön. Louis és Eleanor is ugyan olyan rosszul néz ki, tisztán észrevehető, hogy itt valami probléma van. De leginkább egy valamit lehet észre venni és ezt észre is veszem.
- Uramisten, csak ezt ne! El miért nincs rajtad az eljegyzési gyűrű?

13 megjegyzés:

  1. Áhh Imádom.
    Remek rész lett. Chris irritál. Remélem Nina hamarabb el fogja mondani Zayn-nek mint Chris tenné.
    És abban is reménykedem,hogy együtt maradnak. Hisz Zayn abban hitt hogy Sissi és Nina egy és ugyanaz.Az egyetlen dolog amiért megharagudhat az az hogy egyszerre volt vele és Harry-vel. Siess a következő résszel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még annyit,hogy nem értem,hogy Lou és El miért van haragba. A valóságban amúgy ők voltak a kedvenc párom.Annyira összeillettek és olyan aranyosak volt együtt.Kár hogy tényleg vége van közöttük.

      Törlés
    2. Örülök, hogy tetszett! :3 :))
      Zayn már letett arról, hogy a két lány egy és ugyan, éppen ezért nem reménykedik már ebben és Nina is tisztában van ezzel. Igen pontosan ezért is haragudhat Zayn Ninára, de ott van Sora is. Hiszen az hogy 4 évig eltitkolni hogy van egy gyereked nem éppen hízelgő mégha a szeelmed is teszi ezt.
      Eleanor és Louis kapcsolata igaziból engem sosem érdekelt úgy. Úgy értem nem tudtam róluk sokat, engem inkább megdöbbentet a szétmenésük. a történetben, nos itt még lesznek bonyodalmak és háttere az egésznek. ;)
      Igyekszem a kövivel.
      Puszi<3
      NiSzi xx

      Törlés
  2. Eleje; Mi a franc? Takarodj Christopher!
    Vége; ELOUNOR GYILKOS! És hova ment Zayn és Sora?
    Nialltól valami Niallasabb, cukibb, viccesebb reakciót vártam jó megértem a kiakadást is szóbal ez amolyan "megtudtam a titkot" kiakadás :D
    Gyilkos vagy
    Gyilkos vagy
    Érted?
    Gyilkos!

    Christopher meg takarodjon haza!
    Én fogadok egy oreo kekszbe, hogy Zayn kiborul, de megbocsájt neki lehet idő kell majd neki, de megfog neki bocsájtani. :)
    RESZT KEREL GYILKOS!*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggódj Chris nem fogja sokáig rontani a levegőt, viszont túl sok mindent fog csinálni a kis rohadék :D :D
      Nah hát igen Elounor gyilkos vagyok, ez van sorry. :D
      Sora és Zayn eltűnését még én se találtam ki majd iderül. xd
      Igen, Niall kiakadása még nekem is fura volt, de gondolj csak bele ha túl teszi magát rajta akkor milyen poénokat fog mondogatni. :D
      Igen,igen tudom, hogy gyilkos vagyok még mindig :D :D
      A tegnapi után nem fogadok senkivel! Barátnőm nyert egy fogadásunkban. Hát egyszer fogadok akkor is veszítek. :D
      Amúgy is az oreo keksz már nem csábit annyira mint régen, sorry... Volt barátomtól azt kaptam tiszta ari volt az egész helyzet kivéve hogy rá 1 hétre szakított velem. Tudod sokáig hisztiztem neked és Vanducinak ezzel :D :P Szóval... Esteleg majd valamikor egy mogyorós-mazsolás csokiban fogadhatunk mert az imádom *-*
      De hát ezzel nem fogadok ugyanis Zaynienek nem lesz ilyen egyszerű sőt Ninának se. :// Hidd el a 15.résznél kifogsz nyírni.
      A gyilkos igyekszik majd a résszel. :D ;)
      Puszi <3
      NiSzi xx

      Törlés
  3. Nem mondod, hogy szakítanak!!!! Nem nem nem!!! Nehogy összeugraszd a Louis eleonor párost pls!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebből még mást is kihozok. ;) Nem árulok el többet, csak annyit, hogy a bonyodalmak megmaradnak, de ez megszokott. :D ;) :*
      Puszi <3
      NiSzi xx

      Törlés
  4. Szia!!
    Imádom a blogodat ❤❤ Akkororm
    mondani a blogjaidat (:
    Szertenék bejelölni Facebookon
    mert szeretnék kérdezni valamit
    vagyis inkább segítséget kérek.
    Kérlek jelezz vissza !
    Puszi <3
    Berni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa:)
      Örülök, hogy tetszik/tetszenek!! ❤❤❤
      Csak nyugodtan jelölj és írj, segítek bármiben amiben tudok. :*
      Puszi❤
      NiSzi xx

      Törlés
    2. Mi a Facebook neved és profilképed ,Nehogy valaki mást jelöljek be! (:

      Törlés
    3. Petra Füzesi neven vagyok fent, fekete fehér a profilképem, nem a kamerába nézek és felvan tűzve a hajam. De a facebook csopiba megtalálsz ;)
      Linkelném de valamiért se laptopon se a telómon nem tölti be, szerintem központi hiba lehet, mivel felhívtam barátnőmet és neki se töltötte be.
      NiSzi xx

      Törlés
    4. Bejelöltelel (remélem te vagy az)!

      Törlés