2015. december 29., kedd

II.évad 16.rész - Reményvesztés

Hello Peoples!
Megoztam az igazán rövid 16.részt. Sajnos mostanában nem mennek úgy a hosszú részek írása.
Remélem azért még így is tetszeni fog.
Sok Pussz

A rész zenéje:

Nightcall - Dead V
https://www.youtube.com/watch?v=I4ArKr6W8YM

NiSzi xx




- Végül is Zayn honnan tudott meg mindent? - sóhajt fel Doniya. Már a negyedik napja, hogy Zayn nem ébred fel.
- Apasági teszt - vonok vállat és tovább bambulok ki az ablakon. Aztán eszembe jut. Lehunyt szemekkel káromkodok, és csak magamat tudom szidni, hogy mennyire nem is figyeltem oda. - Doniya - fordulok az értetlenül néző lány felé. - Az apasági tesztet csak akkor adják, ha kérsz. Tehát Zayn kért. Már sejtett valamit. És azt is tudom, hogy honnan - túrok hajamba.
- Mire gondolsz?
- Nem rég megcsókolt. És engem nem pedig Sisit. Az egyik sejtése innen lehetett. Az, hogy Sora a lánya Sora sokszor hangoztatta ezt ráadásul úgy, mint aki teljesen biztos a dolgába. Ezt eddig tudom, hogy a kicsiségének tudta be, de hát Sora már majdnem öt éves tudhatja, hogy nem lehet ennek betudni ezt az egészet.
- A fő, hogy tudja - bólint Doniya.
- És utál - vonok vállat, szomorúan kinézve az ablakon.
- És ebbe így bele is törődtél? - kérdi halkan.
- Tehetek mást? - nevetek fel kínosan.
- Igen, tehetsz. Zayn hány hónapon keresztül hívogatott, mikor elmentél? Meddig harcolt előtte is érted?
- Én pedig ezekbe az időkbe végig hazudtam. Hazudtam Doniya, érted? Öt év az akkor is öt év, én pedig ennyi ideig tettem - kapok felé a fejem.
- De szereted. És ő is téged - néz mélyen a szemeimbe.
- Ez nem fog működni Doniya - suttogom megtörten. Felállok és elhagyom a szobát. Nem bírok ma már több időt itt tölteni. Látni a férfit kómában feküdni, akit mindennél jobban szeretek. A tudattal, hogy biztosan utálni fog, ha magához tér. Már ha magához tér.
- Máris megy kisasszony? - csodálkozik el a büfében dolgozó idősebb nő.
- Igen - mosolygok erőltetetten. Zayn mindig észrevette, ha nem őszinte a mosolyom. Csak ő vette észre, más soha sem. - Van pár elintézni valóm.
- Hogy van a barátja?
- Ugyanúgy. Nem tudom, hogy örüljek, vagy inkább aggódjak - sóhajtok.
- Őrüljön, mert él - mosolyog rám kedvesen.
- De kómában van - ráncolom a homlokom értetlenül.
- De él, és van esélye rá, hogy felkeljen - bólint biztatóan.
- Igaza van - mosolyodok el halványan. - Sajnálom, de mennem kell - a néni bólint, én pedig elindulok a közös lakásba a többiekhez és Sorához.
- Te ilyenkor itt? - csodálkozik Eleanor, amikor megérkezem. Minden szó nélkül dobom a táskámat a kanapéra és fekszem el rajta. - Történt valami?
- Nem történt az égvilágon semmi. Éppen ez az. Nem történik semmi. Nincs jobban, de rosszabbul sincs.
- De azért él - néz rám reménykedve Niall.
- Emberek, csak engem zavar, hogy amúgy kómában van? - ülök fel kétségbeesetten. - Igen él, de kómában van. Kitudja mikor ébred fel, lehet, hogy mi akkor már teljesen új lappal kezdünk, bármi történhet addig. Ha évekig kómában lesz, Sorának megint nem lesz az életében, megint apa nélkül lesz és megint miattam - könnyeim eleredtek, ezt már nem bírtam magamban tartani. Eleanor megakart vigasztalni, de visszautasítottam és inkább próbáltam lecsillapítani sírásomat. Tudom, hogy Eleanor nem sok sikerrel tudott volna lenyugtatni, ahogyan a többiek sem. Egyedül Zayn az, aki mindig is képes volt arra, hogy lenyugtasson. És Sora. Ezt az apjától örökölte.
- Hol van Sora? - nézek Elre, mikor nagyjából lenyugodtam.
- Louisal kimásztak a tetőre.

Louis Tomlinson

- Louis - szólal meg vékony hangon Sora.
- Mond Picur
- Apuci mikor jön haza? - néz rám kérdőn barna szemeivel.
- Nem tudom Picur. Reméljük, hogy hamar - sóhajtok lemondóan. Én sem hiszek benne, hogy egyhamar fel fog ébredni. Sora pedig érzi, hogy az anyja is így gondolja.
- Mikor mehetek én is meglátogatni őt?
- Beszélek majd anyuval, hogy minél hamarabb - fogom meg kis kezét, ő pedig hevesen bólogat.
- Hiányzik - halkan szipogni kezd, könnyei elerednek. Amint azok legördülnek rögtön, le is törli őket és próbálja visszatartani sírását. Ezt Ninától tanulta, ő sem mutatja, ki ha fáj neki valami, csak amikor már nagyon a legalján van. Igazából sosem láttam eddig Sorát sírni, pedig jó ideje már, hogy visszajöttek Londonba. Nem mondanám sírós kislánynak. Akkor sírt csak, amikor a második estét töltötték itt Sora rosszat álmodott és Sora Zaynt kérte, hogy altassa el. Már akkor kötődött hozzá.



- Ní! - suttogja El, miközben megböki Ninát. Kérdőn néz rá, mire El csak a lépcső felé bök. Soraya állt ott plüss maciját szorongatva, kócos hajjal, miközben szemét dörzsöli.
- Kicsim! - szól aggodalmasan Nina és oda siet.
- Rosszat álmodtam - mondja, Sora miközben anyjához bújik. 
- Nincs semmi baj, csak álom volt. Felmegyek veled és szépen lefekszünk mind a ketten aludni - mosolyog lányára Nina, de a kislány csak a fejét rázza. Zaynre mutat, mire Nina csodálkozva néz Zaynre. Zayn Nina és Sora között kapkodja tekintetét csodálkozva, aztán Sora Zaynhez szalad. 
- Mondjad Picur! - kapja fel az ölébe a kislányt. Sora a füléhez hajol, két kis kezéből tölcsért formál, és úgy súg valamit Zayn fülébe. Zayn elmosolyodik, és mikor Sora elhajol, tőle bólint egyet. Zayn feláll kezében a kicsi és a lépcső felé közelítenek. 
- Azt akarja, hogy én altassam vissza - mondja Zayn mikor megáll Nina előtt és kérdőn néz rá. Nina le van döbbenve, de rá bólint, így Sora és Zayn felmennek az emeletre. 
- Most a saját lányod lepattintott? - nevet csodálkozva Niall. 
- Úgy néz ki - tárja szét karjait tehetetlenül és visszaül a kanapéra. 
- Úgy néz ki megkedvelte Zaynt - vonogatom a szemöldököm, mire ő csak a szemeit forgatja. 
- Örülök, hogy valakinek ilyen hamar megnyílt. Nehezen nyílik meg idegenek előtt. 
- De mi már nem vagyunk idegenek - szólal meg Harry. 
- Persze, hogy nem - nevet halkan. 


- Hát ti? - zökkent ki gondolataimból Nina, aki szintén kimászott hozzánk.
- Kitaláltam egy új búvóhelyet kettőnknek - mosolygok büszkén.
- Sora ezért felügyelet nélkül ne mássz ki ide, rendben? - kezd el aggodalmaskodni Sorára nézve, aki vadul bólogatni kezd. Sora visszamászott, mivel Niall hívta, hogy igyanak kakaót.
- Hogy van Zayn? - kérdem halkan.
- Ugyanúgy - sóhajt Nina.
- Vagyis még nem ébredt fel.
- Nem, egyáltalán nem. Nem tudom te, hogy vagy vele, de nem vagyok biztos benne, hogy egyhamar felébred - dörzsöli az arcát idegesen.
- Más is van még nem igaz?
- Az anyám nem jelentkezett már jó ideje és a telefonját sem veszi fel. Tudom, hogy most eléggé beteg és félek, hogy neki is valami baja van vagy lesz.
- Apáddal nem beszélt? - kérdem, de ő csak a fejét rázza. - Ne aggódj, minden rendben lesz.
- Ugyan Louis - nevet kissé lesajnálóan. - Semmi sem lesz már a régi.
- Azért próbálj meg reménykedni - ölelem magamhoz, ő pedig sóhajtva bújik ölembe.
- Te végig mellettem voltál. A legelejétől kezdve - suttogja. Nem szólva semmit jobban ölelem magamhoz.
- Menjünk vissza, oké? Sora hiányol téged a napokban, ahogy Zaynt is. Legalább az egyikőtök legyen vele. - Nina egyetértően bólint, letörli könnyeit és elindulunk a nappaliba. Leültünk a kanapéra, mikor Eleanor látta, hogy itt vagyok mosolyogva jött hozzám és ült az ölembe. Nyakam köré kulcsolta kezeit és megcsókolt. Már minden rendbe jött közöttünk és ennek örülök. Az esküvőt majd megtartjuk. Ha Zayn felébred. Vagyis ha fél éven belül nem ébred fel utána megtartjuk az esküvőt, sajnos nélküle. Az egyik legjobb barátom nem lesz ott az esküvőmön. Borzalmas még csak belegondolni is, hogy nem ébred majd fel. Ahogy Ninára nézek, látom, hogy ő is elvesztette már a reményt efelett, Sora pedig a sok negatív hangulat ellenére is Niallel próbálják fent tartani a jó kedvet, El biztatására.
- El kell mennem egy interjúra - sóhajtva néz fel telefonjáról Nina. - Sietek vissza - túr hajába. Nincs jó állapotba. Olyan, mint aki bármelyik percben képes kitörni és zokogva a földre roskadni. Ettől próbáljuk óvni. Hiába mi ismerjük régebb óta Zaynt, Ninát több érzelem köti hozzá. Eleanor mesélte, hogy amikor Spanyolországban voltak akkor is mindig próbálta fent tartani a látszatot, hogy jól van, hogy milyen boldog, de akár mint egy időzített bomba. Ahogyan most is.
- Persze, menj csak. Sorát bízd csak ránk - mosolyog Eleanor.
- Köszönöm - mosolyog halványan, erőltetetten. Elindul, de látszik, hogy semmi kedve az egészhez.
A műsort megnéztük. Nina még csak meg sem próbálta mutatni, hogy jól van, de mindenki tudta miért. Az újságírók már megtudták, hogy Zayn kómában van és azt is, hogy Nina és Zayn felbontották az eljegyzést, de ennek ellenére Nina szereti Zaynt. Ennyit írtak csupán az újságokba. Viszont Nina most is bebizonyította szerelmét, hiszen tisztát látszik rajta az aggodalom. Jobban arról kérdezték, hogy miért gondolta azt, hogy bevallja, hogy ki is ő valójában és, hogy milyen volt neki ennyi ideig titkolózni főleg a baráti körében. Szóba került az is, hogy folytatja e majd a karrierét. Nina erre csak azt mondta, hogy nem tudja. Most még határozottan nemet mondana, viszont ha rendbe jön a magánélete, amivel egyben Zayn is, majd akkor válaszolni fog erre a kérdésre. Paulnak ez persze szerintünk nem fog tetszeni, de Ninát nem érdekli. Nina, ahogyan mondta sietett vissza, a műsor után tíz percre itt is volt. Nem tervezett mára több dolgot, mint hogy a lányával legyen. Persze most is keresztül húzta a számításainkat az élet. George jelent meg, amivel végül is nem is lenne gond. Csak, hogy éppen egy gyászhírrel jött. Norah, Nina édesanyja meghalt.
- Hogyan? - kérdezte elcsukló hangon Nina. Az apja elmesélte, amit már mi is tudtunk, hogy nagyon beteg volt. Viszont azt sem Ninának, sem senki másnak nem mondta, hogy az orvos csak napokat számolt neki. Nem tudott és nem is, mert elbúcsúzni senkitől, ahogy annak idején Nina sem tette mikor elment. Egyedül George volt vele, mikor meghalt. Neki mondott el mindent, de neki is csak ma. Már értem, hogy Nina honnan is örökölte ezt a nagy álcázás dolgot. Az anyukája pont ugyan ezt tette már évek óta. Mindig szenvedett, hogy volt férje nem volt mellette, mikor ő szerette és csak játszotta, hogy minden rendben van. Ahogyan Nina is megfogja játszani hamarosan. Ismerem már. Most össze van törve, de hamarosan újra a kemény és összeszedett megjátszott Ninát fogjuk látni.
- Miért nem mondta el? - temeti kezeibe arcát Nina.
- Nem tudott elbúcsúzni - mondja halkan George. Ölelésébe vonja lányát, aki most nem ellenkezik és apja karjai között kezd el keservesen sírni. Ninának ez már túl sok. Elsőnek Zayn, majd az anyukája. Még ha Zayn csak kómában is van, Nina úgy gondolja nem fog magához térni egyhamar.
- Szerzek neki valami nyugtatót - suttogja Sophia, sóhajtva, felállva Liam mellől.
- Rosszul fog lenni ennyi sírástól - ad neki igazat Liam. Sophia sincs a legjobb állapotban, nagyon jóba volt annak idejét Norahval. Hiszen, mint kiderült Sophia és Nina barátnők voltak.
- Most olyan jó lenne szólni Zaynnek. Ő mindig tudta, mi tudná lenyugtatni - suttogja nagyon halkan Eleanor, arcát nyakamba temeti. - Egyszer mikor Spanyolországban voltunk és Nina nagyon kiborult, csak egész nap sírt. Már nem tudtam kezdeni vele semmit, ahogyan Peter sem. Utolsó esélyként felhívtam Zaynt. Tudta, hogy Ninánál vagyok, de meglepődött, hogy miért is hívtam amúgy. Elmondta akkor, hogy mivel tudnám lenyugtatni, ami sikerült is akkor. Nina nem tudja, hogy akkor Zayn segített, de csodálkozott, hogy tudtam ezt a fajta nyugtatási módszert.
- És az most nem válna be? - kérdem reménykedve.
- Semmiképpen sem - rázza a fejét szomorúan. A három lány, Nina, Sophia és Eleanor, ők azok, akik a legrosszabb állapotban voltak. Mindkét lány régóta barátnője Ninának, így ők is ismerték jobban Noraht. Mi csak párszor találkoztunk vele, és bár mi is megkedveltük, de nem kötődtünk hozzá annyira.
Sophia előkerítette a nyugtatót, amit Nina készséggel fogadott el és vett be. Rá fél órára már apja karjai között aludt. Nem az a megszokott nyugalom ült ki az arcára, sokkal inkább a meggyötörtség. George magához ölelve lányát bambult el. Nem mertünk hozzászólni, féltünk ő mikor fog robbanni, mint a lánya. Sora alig fogott fel bármit is ebből, de talán jobb is. Harry és Rea lefoglalták őt, játékokkal. Gyászos volt a hangulat, egyedül Sora és Rea halk beszélgetése hallatszott. 

***

Norah temetése alig két órája lett vége. Nina nem mutat semmiféle érzelmet. Zayn két hét elteltével sem ébredt fel, Ninának pedig meg kellett szervezni az anyja temetését. Mondtuk neki, hogy majd mi, de ellenkezett ezzel is azt próbálva mutatni, hogy jól van. Mint mondtam, próbálja mutatni az erős lányt. Hagyjuk neki, hogy magára erőltesse a mosolyt, amin átlátunk. Hagyjuk, hogy mutassa, minden rendben van. Hagyjuk, hogy minden nap mosolyogva lépjen be Zayn kórtermébe, friss virágokat véve neki és nézzen reménykedve mégis remény vesztve a férfira, akit szeret. Mindezeket hagyjuk, hiszen átlátunk rajta, ő pedig reméli, hogy ez segít, hogy valóban jobban legyen. Kétlem, hogy segítene bármennyire is.
Doniyával beszéltünk Zayn orvosával. Az orvos mosolyogva közölte, hogy Zayn bármikor felébredhet. Mintha ezt nem tudtuk volna eddig is.
Ninának azóta volt egy fellépése. De csak egy műsorba hívták énekelni, amit elvállalt. Maszk nélkül és paróka nélkül állt ki, ami nem csak nekünk, de látszólag neki is fura volt. Mosolygott, de mi már ismertük ezt a hamis mosolyt. Egy lassabb dalát választotta, ami most pont illet a mostani dolgokhoz.
Norah halála csak jobban összehozta Georget és Ninát. Szomorú, hogy egy ilyen dolognak kellett történnie, hogy a régi kapcsolatuk ugyan az legyen.
- Köztetek van valami - mutat Eleanor az asztal túlsó felén ülő Reára és Harryre. Nina is őket nézi, amolyan "ez igaz?" fejjel. Ebédelni jöttünk el mindannyian. Nem volt kedvünk ebédet készíteni, de éhesek voltunk már.
- Mégis mi lenne? - kérdi lesajnálóan Rea. Annyira hasonlítanak Ninára, mintha csak tőle hallottam volna.
- A támadás egyenlő a védekezéssel, vagyis hazugsággal - mondja könnyedén Nina.
- Hogy mi? - kérdi csodálkozva Rea.
- Ne nekem akarj hazudni, akitől ezt a módszert tanultad, egyaránt örökölted - néz rá komolyan Nina. Igaz, játssza mindig, hogy jól van, viszont megkomolyodott. Rea lesüti szemeit, majd összeszedve magát határozottan néz Ninára.
- Nem hazudik. Nincs Rea és köztem semmi barátságok kívül - szólal meg Harry. Rajta látszódik, hogy őszinte. Megismerjük, mikor hazudik. Nina és Rea is csodálkozva nézne a göndörkére. Rea megbántódva áll fel, kapja fel a kabátját és táskáját és megy el. Nina sóhajtva ül át a helyére és fordul Harry felé. Kezeit a göndör vállára helyezi és kezdi mondani neki.
- Hadd, világosítsalak fel drága Harry. Ha még nem vetted volna észre egy kamasz, szerelmes lány érzéseivel játszadozol. Szóval kapart össze magad és gondolt át, hogy szereted e viszont, vagy csak barátság extrákkal dolgot akarsz. Ha az utóbbi garantálom, hogy távol tartsd magad az unokatestvéremtől - néz rá fenyegetően és komolyan Nina. Harry a barátja, de a család neki mindennél jobban fontosabb. Harry megszeppenve bólint, majd mikor Nina visszaül  helyére, Harry Rea után fut.
- Ugye nem gondolkoztál rajta, hogy tanár legyél? - kérdi Sophia.
- Nem - rázza a fejét értetlenül Nina.
- Akkor jó. Sajnáltam volna a gyerekeket - mondja Sophia, mire Nina halványan elmosolyodik. Jó ideje már, hogy egy őszinte mosolyt látunk tőle.
- Nina - mondja nagyon halkan Eleanor elnézve Nina válla felett. Nina értetlenül néz Elre, majd követi tekintetét. Egy férfi lép be az ajtón, aki bár nagyon ismerős, nem tudom hova rakni.
- Nina kedves - köszönti Ninát, mikor hozzánk sétál.
- Mit keresel itt? - kérdi csodálkozva mégis nem túl kedvesen Eleanor.
- Én is örülök, hogy látlak El - biccent felé mosolyogva a férfi, mire El csak fintorog rá. Nina feláll és egy apró öleléssel köszönti Őt.
- Örülök, hogy látlak Chris!

4 megjegyzés:

  1. Remek rész lett.Imádtam hogy Lou szemszögéből többet olvashattunk. Nina egy erős lány akit most próbára tesz az élet,hogy mennyit képes is elviselni. Csodálom és tetszik,hogy ilyen erős jellemet alakítottál ki belőle.Elvesztette az édesanyját ha úgy nézzük Zaynt is elveszítette és ott van a kislánya aki miatt tartania kell magát. Remélem,hogy Zayn hamarosan felébred és megoldódik a problémájuk.Lényegtelen a rész terjedelme addig amíg ilyen remek dolgot adsz ki a kezeid közül.Imádom,hogy minden részhez külön zene jár .:)Siess a következő résszel és előre is Boldog Új Évet Kívánok Neked !! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :3
      Huhh pedig nem is terveztem Lou szemszögét ilyen hosszúra:D
      Nina személyiséget három emberre alapoztam. Az egyik nővérem: Ő is nagyon erős tud lenni, sokszor. A másik én: ugyanolyan hirtelen harag, szeleburdiság, flegmaság (hihi), és az ehhez hasonló dolgot. A harmadik pedig egy olyan jellem, ami mindig is szerettem volna lenni, de azt hiszem én nem tudnék ilyen lenni. Az a fajta ember, aki nagyon erős.

      Igyekszem a kövi résszel! ;)
      Köszönöm, neked is Boldog Új Évet! :*
      Puszi <3
      NiSzi xx

      Törlés
  2. Gondolkoztam mit írhatnék, de így nem tudom megfogalmazni amit fbn elmondtam neked. :) Tudod mi lesz a végzeted szóval, ha nem takarítod el azt a alakot akkor megvalósítom. :P
    ZAYN MEG A FRANCBA IS MÁR KELJ FEL PLS KOMOLYAN BELÉPEK A SZTORIBA ÉS MEGCSÓKOLOM HÁTHA FELKEL
    Lehet, hogy csókkal felébred
    Sora és Louis kapcsolat olyan különleges, olyan cuki *-* Na Ők tetszettek a részbe! Na meg Nina és az apja is igaz nem így képzeltem el, hogy közelebb kerülnek egymáshoz, de örülök, hogy az apja mellette van :)) Az anyja ügyébe még számolunk!
    Komolyan most így őszintén ki a következő áldozatod a sztoriba? TUTI MEGÖLTED A KUTYÁT IS(húú basszus, hogy hívják) AMIT ZAYNTŐL KAPOTT TE NYOMORULT! KUTYA GYILKOS!

    U.I.: HOZD A RÉSZT, VAGY A KANÁLVÍZBEN FOJTALAK MEG!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretlek drágám :D
      Sorry, Chris maradni fog :D Nem fog Zaynie felébredni, attól ha megcsókolod, próbáld ki a kutyánál nála talán beválik :D
      Amúgy Barce volt a kutya neve, hát már öregszel elfelejted ezeket :'D
      Nyugi a kövi részbe történnek még más dolgok is :D :3
      És mielőtt megfojtanál egy kanál vízben megkapod a 17.részt :D
      Pussz <3
      NiSzi xx

      Törlés