2015. szeptember 5., szombat

Kis szünet

Drágáim!
Tudom most résszel kéne jönnöm, de nem úgy jöttek össze a dolgok.
Elkezdődött a suli, mint azt ti is észrevettétek és kevés időm van írni már most.
7.-ben új tantárgyak vannak, amikre már most kell tanulni, napi hét órám van, kivéve csütörtökön akkor 8 (most úgy őszintén. Nyolcadik órába tesi? Ez nem normális dolog!), aztán szerdánként tánc. És persze tanulni is kell, mivel jó átlagot akarok. De ilyen angollal ez nem fog összejönni. Hétvégén pedig..Szombatokon próbálok minél többet pihenni + néha kell egy kis sulin kívüli találkozás is a barátokkal, vasárnaponként pedig tanulok.
És hát ihlet sincs nagyon.
Sajnálom, hogy így kis szünetet kell hírdetnem.
Tudom ez általában a blogok végét jelenti de itt nem! Tudom a folytatást teljesen a végéig, megvan fejben minden. De tényleg minden. Csak éppen időm nincs.
Nem ígérgetek, hogy mikor lesz rész stb. mert a határidők nem az én terepem. Viszont igyekszem minél hamarabb hozni! Ha egy hónapon belül nem hozok, lőjetek le nyugodtan.

Lenne itt még valami. A részeket amikor végre sikerül hoznom, akkor is ritkábban fogom. Azt hittem 2 hetente majd menni fog, de úgy látszik nem. Körülbelül egy hónapban egy rész jön csak. Sajnálom, hogy így lecsökken, de jó tanulmányi eredményt szeretnék és ez minden időmet elveszi.

Amint tudok jelentkezek!
Sok puszi
NiSzi xx

1 megjegyzés: